El Sabadell es deixa remuntar i només treu un punt de Can Misses

Eivissa 2-2 Sabadell

Eivissa: Manu, José Rodríguez, Joan Castillo, Germán, Ángel Sánchez, Rial, Juan Carlos (min. 89 José Garcia), Ibón Begoña, Raúl Garrido (min. 62 Pisano), Raúl Rodríguez i Jonan García.

Sabadell: De Navas, Campos, De la Plata, Jaume, Pagès (min. 39 Iglesias), Juan Carlos, Pradas (min. 65 Javi Rodríguez), Juvenal, Joel (min. 76 Carralero), Morales i Axel.

Gols: 0-1 Morales (p. min. 22), 1-1 Joan Castillo (min. 33), 2-1 Jonan García (min. 55), 2-2 Morales (min. 66).

Estadi: Can Misses (900 espectadors)

Saltava el Sabadell sobre la gespa artificial de Can Misses amb la bona noticia del retorn a l’eix de la defensa d’un Pep Pagès que debutava a la lliga després de superar una lesió. Un retorn que només va durar 40 minuts ja que va tenir que retirar-se del terreny de joc amb un sobrecàrrega. L’altre sorpresa va ser la inclusió a l’onze inicial de Raúl Pradas. Ben aviat es va veure que el partit seria igualat i és que els dos equips amb moltes precaucions mantenien una dura lluita al centre del camp sobresortint un Juvenal ben entonat que va fer una feina molt fosca. Fins que als 22 minuts una jugada de Joel va acabar en penal sobre el de Juneda per part del porter Manu. L’extrem Roberto Morales, a l’estil “panenka”, va fer el primer de la tarda. Una alegria que va durar molt poc, just els poc més de deu minuts que van tardar els illencs a empatar amb un bon cop de cap de Joan Castillo a la sortida d’un córner. La segona meitat tampoc va començar de la millor manera i és que als deu minuts de la represa una rosca de Jonan García després de picar al pal va acabar amb la pilota dins la xarxa de David de Navas. Ens havien remuntat un partit en dues jugades aïllades. Però aquest cop la decepció del segon gol local va ser igualada novament per Roberto Morales que va aprofitar el rebuig de la defensa eivissenca per fer el seu segon gol de la tarda. A partir de llavors el control van dur-lo els nostres jugadors que van perdonar la vida als illencs. Primer Juvenal amb un xut que va desviar amb el peu un defensa, i ja en temps de descompte per dues vegades un Javi Rodríguez que amb tot a favor no va estar encertat per superar al porter Manu. Una pena que deixa al Sabadell amb 26 punts a la mitja taula.