dijous, 10 de juliol de 2008

Resum de l'Assemblea informativa

En Ramon Tello, soci i membre de la junta directiva de la penya ens fa arribar el següent resum sobre l'assemblea informativa d'ahir (09/07/2008):
Ha començat el Sr. President, Joan Soteras, donant les gràcies als present pel quòrum que presentava l'assemblea (unes 150-200 persones).

Àrea Econòmica:
- S’ha presentat els números de la temporada anterior i que són els següents:
Ingressos 2007-08: 1.339.293€ / Despeses 2007-08: 1.330.713€
- Per la temporada vinent, 2008-09, el pressupost és de 1.375.000€.
- S'espera arribar a 2.500 socis a l'inici de temporada.
- S’ha presentat la 3a. equipació TOTA verda. Molts àrbitres han posat problemes amb els blaus o vermells de les equipacions.
- S'ha negociat amb Hisenda, Seguretat Social, Ajuntament i altres entitats el deute històric del Club.
- S'ha formalitzat el conveni amb l'ajuntament.
- S'ha realitzat la consulta al Soci amb el corresponent procés electoral.
Àrea Social:
- ’Pacte’ amb les penyes de fer reunions trimestrals i ha demanat disculpes perquè l’última es va fer quatrimestral. Assegura que no tornarà a passar i que a partir d'ara seran trimestrals.
- El tema del Concurs de Dibuix Arlequinat que es va presentar a tots els col·legis de Sabadell i va tenir uns 700 participants i els seus respectius dibuixos.
- S'ha seguit fent les clàssiques visites a hospitals i els jugadors segueixen anant a fer xerrades a les escoles.
- Recorda els partits de les mitges parts amb infants de diferents escoles cada 15 dies.
- Remarca també l'èxit de la fira i que possiblement es repetirà experiència en la propera edició.
- Expliquen que cada 2-3 setmanes visita la Nova Creu Alta una escola o algun grup d'esplai.
- Èxit en la presentació conjunta de l'any anterior del Futbol base, l’handbol i el bàsquet arlequinat... feia goig veure tant arlequinat!
Futbol base:
- Actualment tenim 380 jugadors i jugadores.
- El femení ja està 100% integrat en l'organigrama del Club. El CES per la igualtat de sexes.
- El futbol base s'ha de potenciar i aquest any hi ha hagut més descensos que ascensos. Assegura que aquest any s'invertirà la tendència amb més ascensos que descensos.
- El Sabadell ha de treure jugadors de la pedrera i convertir-se en un club venedor i no pas comprador com ara.
- La nit del futbol base amb el sopar a l'Hotel Urpí va ser un èxit i hi van assistir unes 420 persones.
- El projecte Olimpia era una oportunitat històrica que no es podia desaprofitar. Un projecte molt ambiciós amb 2 camps de futbol 11 i un de futbol 7. Un dels camps de futbol 11 serà 100% arlequinat. Es preveu que pel gener 2009 ja tinguem el nostre camp de gespa artificial.
Àrea Esportiva:
- 2007/08: Ha estat una temporada de transició després de l'ascens de 3a.
- 2008/09: L’ha catalogat de "bastant més ambiciosa". Tenim un equip competitiu i que anem quasi segur al play-off.
- Fran té molts números per marxar cedit (90%).
- S’ha anomenat els noms i demarcació dels nous jugadors i s’ha fet menció del 'cas De Pablo'. El Sr. Arroyos ha ensenyat una carpeta que segons ell contenia l'acord de cessió amb el jugador. Ha seguit el President agraint el gest de l'Espanyol ja que ells sí que han complet amb l'acord. El Club va esperar durant 3 o 4 dies i finalment es va comunicar a l'Espanyol que aquest jugador no interessava ja que no es volien jugadors a desgana.
- L'alternativa que es va trobar és Axel Vizuete, ex del Atlético Madrid B, que aquesta temporada ha jugat 2 partits a Primera. Amb aquest jugador es dóna la plantilla per tancada.
- Ha recordat la data de la presentació de l'equip i dels amistosos programats i el partit del 16 d'agost a la Nova Creu Alta contra el Nàstic.
- Els preus del carnet de soci general i tribuna s'han apujat 5 € i que hi haurà, com sempre, dues jornades econòmiques. Ha comentat que les entrades de guixeta s'apujaran de preu i que els socis seguirem tenint les 2 invitacions per disposar quan nosaltres volem.

Precs i preguntes:
- Es pot quantificar el deute històric?
- El deute d'hisenda, seguretat social i LFP és de 692.000€. Assegura però que aquestes quantitats son mínimes comparades amb les habituals de la majoria de clubs. Que estem sanejats i que no hi haurà cap problema alhora d'un hipotètic ascens a 2a A.
- Perquè no es busca més col·laboració amb el F.C. Barcelona?
- La relació amb el F.C. Barcelona és bona però alhora millorable. Per les divisions que juguen els seus clubs inferiors no interessen els descartats.
- El F.C. Barcelona ‘puteja’ al Sabadell?
- El dia que estiguem a 2a A., tant al F.C. Barcelona com al R.C.D. Espanyol els interessarà cedir-nos jugadors.
- El futbol base és un desastre... és clar que millorarem perquè ja no podem baixar més?!
- El futbol base és una aposta de futur i a llarg plaç, si no tens categories, costa molt que et vinguin jugadors i així costa molt agafar categories. Cada canvi a la presidència del club significa canvis de conceptes i idees, diferents a l'anterior i això fa que no hi hagi continuïtat en els projectes ni en la línia esportiva que es desitja. Si l’actual junta aguanta 3 anys més en el càrrec es veuran els resultats i els canvis importants. Aquest any ja es disposa d’uns bons amateur i Juvenil A.
- El carnet pels joves es molt car, no es podria fer un carnet intermig?
- El president diu que es un embolic i que en èpoques anteriors es detectava gent de 30 i escaig anys entrant amb carnet jove. Aprofita per recordar que si es porten 3 nous socis, el carnet s'abarateix en 60€ (20x3). Amb tot, la queixa es comprensible.
- Acord amb el Júnior (Sant Cugat)?
- El president diu que interessa a les 2 parts i que precisament s'ha firmat avui. Hi ha la possibilitat de que l'amateur jugui allà durant els 4 mesos d'obres a l'Olimpia.
- Col·laboren els Bancs i Caixes locals?
- Banc Sabadell: Col·labora a nivell publicitat i aporta un plus de diners. Lògicament ens agradaria que fos més i hi ha hagut contactes per millorar les xifres i aquest any augmentaran la seva aportació.
- Caixa Sabadell: El president hi tindrà ben aviat una reunió i es tenen esperances que la cosa vagi bé. Recorda que ambdues són entitats privades i que fan el que volen.
- Amb quins esponsors comptem aquest any?
- BD continua esponsoritzant el club tot i que degut a la crisi immobiliària, aquest any aportarà menys capital. També es busca publicitat per la part posterior del pantaló, pel femení i pel futbol base.
- L'arlequinat continuarà?
- El president diu que te noticies d que sí i que fins i tot es potenciarà.
Ha acabat el president desitjant sort per la propera temporada, aplaudiments dels assistents i un Visca el Sabadell! generalitzat.