dimecres, 13 de gener del 2016

Opinió

El Christian ens diu la seva

Bona tarda arlequinats i arlequinades,

Gran victòria aconseguida ens uns minuts de bogeria pels homes de Miguel Àlvarez, a la segona meitat davant un ELDENSE, amb molt ofici, ben possicionat sobre la gespa amb categoria i demostrant el perquè de la seva correcte posició a la classificació. Un conjunt alacantí, capitanejat per un vell conegut de la parròquia arlequinada com és en "Harry Poter" Antonio Cañadas, demostrant molta qualitat encara que passin els anys. Va fer un autèntic golàs de falta davant la increíble barrera de només un sol defensa sabent com executa les faltes el jugador murcià. 


El Centre d´Esports, en el seu onze inicial ja sortia d´inici la jove promesa del filial amb fitxa del primer equip en aquest mercat d´hivern, Manel Martínez, va demostrar un altíssim nivell sobre el terreny de joc durant tot el partit i la seva lluita contra els forts marcatges per part de la defensa alacantina no es va arrugar i fins i tot va marcar un gol i va donar una asistència de gol fent parella amb un letal Bruno Vinícius que també va estar incommensurable, deixant -se la pell a la gespa. I tampoc es va quedar curt, l´heroi d´Ipurua, Marc Fernàndez, també va aconseguir marcar i assistir en la golejada que vam poder gaudir els fidels seguidors arlequinats.

Tres punts que demostren que l´equip va a més aquesta segona volta i sembla ser que està més conjuntat i els resultats donen fe del treball realitzat fins ara amb uns excel·lents guarismes. Un partit jugat molt lluitat amb moltes anades i vingudes amb moltíssimes ocasions de gol que si s´hagués estat encertat l´ELDENSE hagués marxat de l´estadi amb un bon grapat de gols i no només van ser tres pilotades com va dir en roda de premsa el tècnic de l'Eldense , el sr. Galiana.

Atentament,
Christian Sancho